Anarki slog dørene op i 2015 og ejes og drives i dag af 2 partnere, nemlig Dan Rauhe Christensen & Simon Madsen, hvem også står bag Restaurant Mêlée
Vores ambition er at være en alsidig og kompromisløs bistro med fødderne funderet i det franske håndværk, men med åben horisont i forhold til hvor inspirationen kan komme fra. Vi er særligt glade for indmad såsom eksempelvis hjerter og brisler, har altid fisk på menuen ligesom du vil finde et pænt udvalg af snacks til at starte måltidet med. I 2016 blev vi tildelt en “Bib-Gourmand” af Guide Michelin og har beholdt den lige siden.
Til at akkompagnere maden har vi en seriøs og levende vinkælder som både favner de klassiske vinområder men også konstant er på opdagelse. Vi har således ikke nogen dogmer når vi vælger vine til listen med undtagelse af dogmet om kvalitet. Vinkortet varetages af Emil Paag & team og vi er blandt andet fornyeligt blevet nominet af Star Wine List i kategorierne bedste avec-kort, californienske kort & Best Large List. Tidligere er vi bla af Magasinet Gastro blevet nævnt som én af de 6 mest interessante vinkældre i kongeriget. Med andre ord, vi går op i vores saft!