Vinen

På Anarki tager vi vinen uhøjtideligt seriøst!

Det kan lyde selvmodsigende men er det ikke. For os er vin noget man kan nørde hvilket vi i allerhøjeste grad gør. Men vin er også noget der drikkes og mange gange er det samtalen som opstår omkring vinen som bliver det centrale og ikke vinen i sig selv.

Hos os kan du godt få lov til at nørde vin men du behøver ikke. Du kan nemlig også blot lade vinen komplimentere selskabet og maden for det er vinen præcist lige så god til. På Anarki er det svært at købe sig fattig i vin, og vi vil til enhver tid bestræbe os på at have rimelige priser. Man kan finde vine fra hele verden som vi synes du bør smage, men det er ikke sikkert du finder det du plejer at finde på andre af byens gode restauranter. Det eneste du ikke kan på Anarki er at “snobbe vin” … det gider vi ikke.

Vi tilbyder forskellige vine på glas som skifter med minutters varsel og af samme årsag finder du ikke vores glasvine herinde. Vi er altid glade for at “åbne noget” og finde noget som falder i jeres smag!

For tiden har vi bl.a. følgende producenters vine på glas: Pierre Peters, Peter Jakob Kühn, Sandhi Wines, Weingut Prager, Jean Fournier, Domaine du Pegau, Brovia, Thymiopoulos, d’Oliveiras

Vores vin- & spirituskort finder du nedenfor

VINKORT   SPIRITUS

Vi tager kr. 250,00 per 75cl vin i proppenge