STELLA POLARIS 6. AUGUST

 

ANARKI vs. STELLA POLARIS

6. AUGUST

Er du til chill-out musik, langbordsmiddag og en god søndag i parken har du for første gang nogensinde mulighed for at kombinere de tre ting. Vi serverer vores populære søndags menu under trækronerne i Frederiksberg Have med udsigt til hovedscenen. Det bliver i bedste picnic-stil så man medbringer selv bestik og tallerkener. Vi har fået lov til at sælge vin i forbindelse med middagen og priserne starter på kr. 175 pr. fl. Vi tager lidt forskellige saftige sager med i alskens farver – ellers er man naturligvis velkommen til selv at medbringe.

Menuen består af:

1. servering: Charcuterie fra Carnivale præsenteret af Johan Verdyck

2. servering: Ceviche & Leche de Tigre

3. servering: Kalvehjerter i Flødesauce med Sommergrønt

4. servering: Rødgrød

Du vil kunne spise ved langbordet kl. 12.00, 15.00 og 18.00. Middagen finder sted på ‘øen’ med udsigt til hovedscenen og tonerne fra scenens kunstnere.

Under middagen vil du være vidne til en vaskeægte Danmarkspremiere, når Johan Verdyck præsenterer og serverer charcuterie fra baskerlandet. Kødet kommer fra TXOGITXU i San Sebastian og modnes i Gent i Holland af Carnivale, som er drevet af Verdyck selv. Det er noget af verdens bedste ”cold-cuts” – så der er lagt i kakkelovnen til en fænomenal smagsoplevelse!

Se mere og book dine pladser nedenfor

BOOK PLADSER