Den internationale fejring af Andaluciens skat fejres i uge 41 når “Sherry Week” finder sted. På Anarki har vi en stor forkærlighed for netop sherry og disker derfor op med en 4-retters menu med inspiration i årstidens råvarer parret med den ædle vin.
Christian Thorsholt siger: “Sherry er mod manges opfattelse oftest en tør vin og en vin som til tider deler vandene. Mange elsker sherry og nogle elsker at hade den. Det er i sandhed en unik og kompleks vin som bedst nydes med, og introduceres til mad. Er du allerede elsker af den forstærkede drik fra det sydlige Spanien vil du være i trygge hænder hos os. Er du ny i “Sherry” vil middagen være en god introduktion og en oplevelse hvor man vil komme rundt i de forskellige typer og blive klogere på vinen. Uanset hvad så er sherry week for alle!”
På Anarki tilbyder vi nedenstående menu under Sherry Week d. 9., 10. & 11. Oktober. Book dit bord via vores online booking og skriv “Sherry Week” i kommentarfeltet, ring til os på tlf. 22131134 eller skriv en mail og book dit bord. Vi glæder os til at se jer og snakke om gær og fade og traditioner! På dagen kan der tilkøbes en kop kaffe + brandy de jerez for kr. 75,- per person
4 retter mad og 4 gode glas sherry, kr. 575 pr. person:
“Tapas” i form af:
Bakskulds Kroket, Pulpo med Ajo Blanco samt Sobrasada
“Manzanilla”
Consommé af skovens svampe
“Amontillado”
Dyrevildt med løg, kartoffel, hasselnød & skysauce
“Oloroso”
Mandeltærte & brændte svedsker
“P.X.”