Så er det endnu en gang blevet tid til fejringen af en af verdens mest ædle druer; Riesling. Én gang om året fejres den længelevende drue på verdensplan og vi har benyttet lejligheden til at sammensætte, hvad vi selv synes, er en hamrende god menu til en fornuftig pris. Vi vil fokusere på Rieslings alsidighed sammen med mad – Riesling er en af de få druesorter som er lige fantastisk tør som sød, ung som gammel!
Vi tilbyder nedenstående menu under Riesling Week d. 29., 30. & 31. maj. Book dit bord via vores online booking og skriv “Riesling Week” i kommentarfeltet, ring til os på tlf. 22131134 eller skriv en mail og book dit bord. Vi glæder os til at se jer og give jer en fantastisk oplevelse til menneskepenge! På dagen kan der tilkøbes en kop kaffe + marc de riesling for kr. 75,- per person
4 retter mad og 4 gode glas vin, kr. 575 pr. person:
Terrine af Foie Gras hertil Van Volxem, “Bockstein” Kabinett Goldkapsel, Saar 2016
Consommé & Ravioli af Kylling med Tang hertil Schloss Sommerhausen, “Reifenstein” Kabinett Halbtrocken, Franken 1998
Kalveschnitzel med Ærter & Grønne Asparges & Kalvejús hertil Weingut Jakob Schneider, “Niederhaüser Hermannshöhle” Riesling Trocken, Nahe, 2016 Magnum
Jordbær & Skovmærke hertil Selbach-Oster, “Wehlener Sonnenuhr ” Auslese*, Mosel 2012