Riesling Week 2016

Riesling

Så er det blevet tid til fejringen af en af verdens mest ædle druer; Riesling. Én gang om året fejres den længelevende drue på verdensplan og vi har benyttet lejligheden til at sammensætte, hvad vi selv synes, er en hamrende god menu til en hamrende fornuftig pris. Vi vil fokusere på Rieslings alsidighed sammen med mad – Riesling er en af de få druesorter som er ligeså fantastisk tør som sød, ung som gammel!

Vi tilbyder nedenstående menu under Riesling Week d. 7., 8. & 9. juni. Book dit bord via vores online booking og skriv “Riesling Week” i kommentarfeltet, ring til os på tlf. 22131134 eller skriv en mail og book dit bord. Vi glæder os til at se jer og give jer en fantastisk oplevelse til menneskepenge!


 

4 retter mad og 4 glas vin, kr. 550 pr. person:

Terrine af Foie Gras hertil Schloss Vollrads, Riesling, Kabinett, Rheingau 2013

Krabberavioli med Hummerbisque hertil Forstmeister Geltz Zilliken, Rausch Diabas, Riesling, Mosel 2012

Label Rouge Kylling med Morkler og Grønne Asparges hertil Schloss Sommerhäusen, Steinbach, Riesling, Spätlese Trocken , Franken 1990

Rabarber Kompot med Vanille og Sprødt hertil Selbach-Oster, Zeltinger Schlossberg, Riesling Auslese*, Mosel 2002