Om Anarki

FOLKENE BAG

Anarki har fire partnere hvoraf de to du finder nedenfor er at finde i restauranten til daglig og bestemmer hvad du kan få at spise og drikke. De to andre partnere i Anarki er Dan Rauhe og Simon Madsen, men chancen for at møde dem er størst hvis du går en tur på vores søsterrestaurant Mêlée. Der jonglerer de nemlig med hhv. vin og mad!


Rune Sauer Sonnichsen

Mad og vin – i nævnte rækkefølge. Jeg kan godt lide at lave det hele på en restaurant, for alle dele af restaurantarbejdet handler i bund og grund om at få folk til at have det godt – men jeg kan bedst lide at lave mad selvom jeg også klarer mig udmærket med en vinåbner i hånden. Det rager mig en hel del at vi tager os godt af hinanden og spiser ting som der er taget god hånd om. Og spiser det hele. På Anarki har vi sat os for at bruge en masse af alt det som kommer fra inden i dyret. Dels fordi det giver god mening, men mest af alt fordi det smager pissegodt bare det er lavet rigtigt. Ellers har jeg ikke det store på hjerte, HA, hjerter…

_MG_2062


 

Christian Thorsholt Jacobsen

Min interesse og passion ligger i vinens verden. Jeg har brugt det meste af mit voksne liv på at læse om og fordybe mig i vin. Nørde det kan man vel sige. Der er så uendeligt mange ting at vide om vin og vidensgrundlaget ændrer sig hele tiden. Muligheden for at dykke ned i et foranderligt stof har jeg ikke fundet andre steder. Når det så er sagt, så er vin slet og ret dejligt. Det smager som udgangspunkt godt, med mindre dem som laver vinen har alt alt alt for langt skæg eller har alt alt alt for dyre jakkesæt. Navigerer man uden om disse er man i nogenlunde sikkert farvand, og så er det bare at finde noget man godt kan lide uanfægtet hvor i verden det er lavet. Det kan selvfølgelig være svært nok i sig selv, men så er det jo at vi, og jeg, kommer ind i billedet. Vin skal tages seriøst som landbrugsvare og som en del af vores kultur som noget der kan berige samtalen. Man skal lade vær med at snobbe vin  – ned på jorden hvor det stammer fra!

_MG_1958