NYTÅRS MENU 2017 take home

Nytårsmenu 2017 - #25_

LAD OS STÅ FOR JERES NYTÅRS-MENU

Vi gentager sidste års succes og disker op med en gedigen nytårs-menu til dem som er til vellavet mad i hjemmevante rammer men som helst beder sig fri for al madlavningen. Vi gør det sjovt og nemt for jer og retterne kan klargøres med en varm ovn, 2 gryder og lidt kunstnerisk sans.

Vores kokke fra Anarki & Mêlée har sammensat en 3- eller 4-retters menu som skal forudbestilles og kan afhentes nytårs dag mellem 12.00 & 15.00 på Restaurant Mêlée på Frederiksberg. Der kan tilvælges franske fine de claire østers, surdejs-baguettes og kransekage så du kun skal køre ét sted hen for at sikre en dejlig middag. Brødet og kransekagen bages hos The Bread Station – det er de nemlig rigtigt gode til!


NYTÅRS MENU 2017

Snacks
Vafler med Trøffel Mayo og Prosciutto di San Daniele
Ande-Rillette på Croutons
Tærte med Krabbesalat

Forret
Indbagt Torsk med Trøffel og Porrer samt Hummer Bisque

Hovedret
Langtidsstegt Okse-Brisket, Pommes Rösti, Selleri Pure, Saltbagt Selleri og Rødvinsglace med Syltede Løg og Bøgehatte

Dessert
Nøddekage med Saltet Karamel, Passionsfrugts-Mousse & Syrlig Karamelcreme

3-retters menu (Forret, Hovedret, Dessert) kr. 350,- per person
4-retters menu (Snacks, Forret, Hovedret, Dessert) kr. 400,- per person
Tilkøb af fine de claire østers: kr. 175,- for 12 styk
Tilkøb af Kransekage fra The Bread Station til 1 couv.: kr. 25,- per styk
Tilkøb af Surdejs-Baguette fra The Bread Station til ca. 4 couv.: kr. 40,- per styk

Sidste bestilling d. 27 december kl. 16.00


BESTIL DIN MENU HER