
UDSOLGT!
LAD OS STÅ FOR JERES NYTÅRS-MENU
Så har vi dette års nytårs-menu til at tage med hjem klar!. Vi gør det sjovt og nemt for jer og retterne kan klargøres med en varm ovn og et par gryder. Vores kokke fra Anarki & Mêlée har sammensat en 4-retters menu som skal forud-bestilles og kan afhentes nytårsaftens dag mellem 11.30 & 14.00 på Restaurant Mêlée. Der kan tilvælges franske fine de claire østers og et udvalg af klassiske vine som passer til maden så du kun skal køre ét sted hen for at sikre en dejlig middag.
Nytårs Menu 2020
Snacks
Terrine af perlehøne med pistacie og trøffelmayonnaise
Crustade med rillette af torsk
24 mdr. Serranoskinke med saltede Marcona mandler
Forret
Hummerbisque med ballotine af skaldyr og krydderurter
Hovedret
Svampefarseret vagtel med pommes anna, sellericreme, syltede selleri, bagt løg og rødvinssauce
Dessert
Chokoladekage med saltet flødekaramel og braisseret- og frisk ananas
Menu inkl. friskbagt brød & smør
4-retters menu (Snacks, Forret, Hovedret, Dessert & brød m. smør) kr. 495,- per person
Tilkøb af Fine De Claire østers: kr. 210,- for 12 styk
Tilkøb af Champagne, Mandois, “Brut Origine” kr. 250,- per flaske
Tilkøb af Champagne, Stéphane Regnault, Lydien, Blanc de Blancs, Extra Brut, Grand Cru Oger kr. 450,- per flaske
Tilkøb af 2018 Bader-Mimeur, Meursault Le Limozin, Bourgogne kr. 395,- per flaske
Tilkøb af 2016 Domaine des Beaumont, Gevrey-Chambertin V.V., Bourgogne 375,- per flaske
Tilkøb af 2010 Castelneau di Suduiraut, Sauternes, Bordeaux 275,- per flaske
Læs mere om vinene efter galleriet
alle priser er inklusiv gebyrer
BESTIL HER

Snacks

Hummerbisque

Vagtel

Chokoladekage & Ananas
VINENE
I år tilbyder vi en håndfuld vine som ledtog til menuen. Vinene kan forudbestilles med menuen og afhentes i afkølet tilstand sammen med menuen d. 31. december.
Vi tilbyder to forskellige champagner i år. Henri Mandois er en perfekt blød og fyldig all-round champagne, god til dronningens nytårstale, til snacks og til at skåle året ind med. Og så er prisen helt rigtig! Er man til en mere fast og mineralsk version kan man prøve kræfter med Cyvée Lydien fra Stéphane Regnault som er lavet på ren Chardonnay fra Grand Cru-kommunen Oger på kalkstenen i Côte de Blancs. Stéphane arbejder biodynamisk og tilsætter et minimum af sukker (2 g/l) så den vil spille perfekt op til østers eller som en seriøs aperitif. En ny og spændende producent at begi sig ud i som vi har mulighed for at tilbyde lidt af.
Til selve menuen har vi fundet et trekløver af vine hvor vi anbefaler en fyldig og rig Meursault fra Bader-Mimeur til den intense bisque. Herefter Domaine des Beaumonts klassiske og balancerede pinot noir fra gamle stokke i Gevrey-Chambertin som vil egne sig til vagtlen og svampefarsen. Slutteligt en modnet og rig Sauternes fra Château Suduiraut til chokolade og ananas-desserten. Det er ultra-klassiske vine, og vine vi garanterer spiller perfekt op til menuen og som vil imponere gæsterne ved nytårsbordet.