NYTÅR TAKE HOME 2019

LAD OS STÅ FOR JERES NYTÅRS-MENU

Så har vi dette års nytårs-menu til at tage med hjem klar!. Vi gør det sjovt og nemt for jer og retterne kan klargøres med en varm ovn og 2 gryder. Desuden har vi i år lavet en smuk video-tutorial som illustrerer hvordan du på smuk kan anrette menuen, den deler vi med jer som bestille menuen op til nytåret.

Vores kokke fra Anarki & Mêlée har sammensat en 4-retters menu som skal forud-bestilles og kan afhentes nytårs dag mellem 12.00 & 15.00 på Restaurant Mêlée. Der kan tilvælges franske fine de claire østers, surdejs-baguettes og kransekage så du kun skal køre ét sted hen for at sikre en dejlig middag. Brødet og kransekagen bages hos The Bread Station. Endvidere har vi igen i år fået lavet en rigtig skarp pris på en dejlig Champagne til østers & snacks og til at skåle det nye år ind.


Nytårs Menu 2019

Snacks
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Crustade med torsk, crème fraîche & krydderurter
Saltede Marcona mandler
Forret
Cremet suppe af blåmusling med rimmede kammuslinger, saltede stikkelsbær, syltede svampe og friskost med dild
Hovedret
Trøffelfarseret bryst af Rokkedahlkylling med pommes Anna, sauteret spinat, saltbagt gul bede og morkelsauce med syltet sennep
Dessert
Luftig nøddekage med passionsfrugtcurd, vanillecreme og hvid chokolade

4-retters menu (Snacks, Forret, Hovedret, Dessert) kr. 425,- per person
Tilkøb af fine de claire østers: kr. 185,- for 12 styk
Tilkøb af Kransekage fra The Bread Station til 1 couv.: kr. 25,- per styk
Tilkøb af Surdejs-Baguette fra The Bread Station til ca. 4 couv.: kr. 40,- per styk
Tilkøb af Champagne, Mandois, “Brut Origine” kr. 250,- per flaske

alle priser er inklusiv gebyrer

BESTIL HER