NYTÅR TAKE HOME 2018

LAD OS STÅ FOR JERES NYTÅRS-MENU

Igen i år disker op med en gedigen nytårs-menu til dem som er til vellavet mad i hjemmevante rammer men som helst beder sig fri for al madlavningen. Vi gør det sjovt og nemt for jer og retterne kan klargøres med en varm ovn, 2 gryder og lidt kunstnerisk sans.

Vores kokke fra Anarki & Mêlée har sammensat en 4-retters menu som skal forudbestilles og kan afhentes nytårs dag mellem 12.00 & 15.00 på Restaurant Mêlée. Der kan til vælges franske fine de claire østers, surdejs-baguettes og kransekage så du kun skal køre ét sted hen for at sikre en dejlig middag. Brødet og kransekagen bages hos The Bread Station. Endvidere har vi fået lavet en rigtig skarp pris på den perfekte Champagne til østers & snacks og til at skåle det nye år ind – læs mere nederst!


Nytårs Menu 2018

Snacks
Vaffel med trøffelmayo og Serranoskinke
Tærte med røget sellericrème
Torsk med bacon, kapers, rugbrød

Forret
Krabberavioli med ricotta, jomfruhummerbisque & dild

Hovedret
Karljohanfarseret vagtel med saltbagte rødbeder, svampepuré, pommes anna samt rødvinssovs med syltede løg & bøgehatte.

Dessert
Nøddekage med dulceymousse, blodappelsin & chokoladeknas

4-retters menu (Snacks, Forret, Hovedret, Dessert) kr. 425,- per person
Tilkøb af fine de claire østers: kr. 175,- for 12 styk
Tilkøb af Kransekage fra The Bread Station til 1 couv.: kr. 25,- per styk
Tilkøb af Surdejs-Baguette fra The Bread Station til ca. 4 couv.: kr. 40,- per styk
Tilkøb af Champagne, Huré Frères, Invitation Brut kr. 275,- per flaske

alle priser er inklusiv gebyrer

BESTIL HER