Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Forårsrulle med andekråser, svin og kål 75,-

Prosciutto di San Daniele 75,-

Okse-Coppa 85,-

Terrine kr. 70,-

Rillette af and 60,-

Burrata med olie 75,-

Anchoas Ortiz 90,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Løgsuppe med Gougères 95,-

Blomkål, vintertrøffel & brødkrumme 125,-

Pommes rösti med krabbe 125,-

Pasta bakskuld 95,-

Andehjerter på toast 95,-

Confit af and med rødbede og foie gras 110,-

Stegt kalvebrissel, græskar og vadouvan 135,-

Braiseret grisekæbe med wasabi, kartofel & skysauce 105,-


HOVEDRET

Bagt torsk, fennikel, tomat og fiskefumé 110,- / 215,-

Okse short ribs & sauce bordelaise 185,-

Lammepluk, tabouleh & papadums 185,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Karamel sundae 65,-

Appelsinfromage med syltede kumquats 85,-

Banankage med Kokos 85,-

Sorbet 50,-