Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Okse-coppa 85,-

Terrine af andelever & gris 75,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Consommé af svampe 95,-

Pulpo, mandel & hvidløg 105,-

Pasta bakskuld 95,-

Tomat brød 85,-

Andehjerter på toast 95,-

Kalvehale, stegt foie gras og rødbede 135,-

Svine ribs, selleri & spicy sauce 95,-


HOVEDRET

Stegt havtaske, sortkål, jordskokker og morkler 115,- / 230,-

Coq au vin blanc, svampe, bacon 185,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

DELERET

Kalvekotelet med cremede svampe 90,-

pris per 100 gram, min 600 gram


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Banana Sundae 65,-

Chokolademousse & svesker 85,-

Mille Feuille med Æble og Vanille 85,-

Sorbet 50,-