Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACK

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Fiskefingre 65,-

Okse-Coppa 85,-

Prosciutto di San Daniele 75,-

Terrine kr. 70,-

Rillette af and 60,-

Anchoas Ortiz 90,-

Burrata med olie 70,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Bouillabaisse 110,-

Ceviche af kulmule 95,-

Pasta bakskuld 105,-

Forårsrulle med andekråser, svin og kål 95,-

Kantareller på toast 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel, kirsebær og sommertrøffel 135,-

Bryst af gris med blomkål, brunet smør og hasselnød 105,-


HOVEDRET

Stegt havtaske med nye løg, spidskål og teriyakisauce 215,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

Okse short ribs & sauce bordelaise 185,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Bagte figner, mazarin og vanille 85,-

Pære belle helene 85,-

Sorbet 50,-