Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Forårsrulle med gris 75,-

Prosciutto di San Daniele 75,-

Bresaola 85,-

Terrine kr. 70,-

Rillette af and 60,-

Burrata med olie 75,-

Anchoas Ortiz 90,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Jomfruhummerbisque 95,-

Blomkål, vintertrøffel & brødkrumme 125,-

Pommes rösti med krabbe 125,-

Pasta bakskuld 95,-

Andehjerter på toast 95,-

Lammepluk med sprød polenta 95,-

Stegt kalvebrissel, rød karry & aubergine 135,-

Porchetta, friggitello & chimichurri 105,-


HOVEDRET

Bagt torsk à l’Alsacienne 110,- / 215,-

Okse short ribs & sauce bordelaise 185,-

Farseret vagtel, pommes purée & foie gras-sauce 210,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

Hel Mont d’Or med trøffel kr. 250,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Appelsinfromage med syltede kumquats 85,-

Brunsviger med vanilleis og muscovado 85,-

Sorbet 50,-