Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Bresaola 85,-

Terrin af and & foie gras 90,-

Gambas med panko & ansjosmayo 85,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Kyllinge-consommé 95,-

Pommes rösti med stenbiderrogn 115,-

Pasta bakskuld 95,-

Hvide asparges, hollandaise og sort trøffel 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel & asparges i vol-au-vent 125,-

Stegt foie gras på brioche med tomat 135,-

Krogmodnet svinenakke, græskar & vadouvan 105,-


HOVEDRET

Bagt torsk med grønne asparges og fiskefumé 105,- / 210,-

Braiseret okse-shortribs med røget selleri & madagaskar-peber-sauce 195,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

DELERET

Baskisk Kalvekotelet med grønne asparges og morkel creme 90,-

pris per 100 gram, min 600 gram


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Nøddekage med karamel & vanilleis 75,-

Craquelin & praliné 85,-

Islagkage pr. stk. 250,-/400,-

Sorbet 50,-