Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,- • Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Serrano skinke 75,- • Rillette af and 60,- • Stegte padrons 80,-

Burrata med olivenolie 90,- • Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Kaninterrine 85,- • Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRETTER

Muslinge-bisque med syltede muslinger 90,-

Toast med artiskokcreme, zucchini, pimiento og parmegiano 95,-

Pulpo med tomat, ventreche og basilikum 115,-

Ravioli med bakskuld 110,-

Håndskåret tartar af kalv med bagna cauda og frissé salat 95,-

Andehjerter med syltede kirsebær og sauce med vadouvan 110,-

Stegt kalvebrissel med “løg en masse” 135,-


HOVEDRETTTER

Stegt havtaske med spidskål, løg og beurre blanc 120,- / 240,-

Confiteret hopballe kylling med gulerødder og sauce med morkler 185,-


DESSERT & OST fra klokken

Ost 1 slags kr. 45,-

Ost 3 slags kr. 115,-

Vieille Prune Sundae 65,-

Sorbet 50,-

Æblekompot med creme fraiche og sorbet 75,-

Banankage med vanilleis 85,-