Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Skinke 75,-

Rillette af and 60,-

Stegte padrons med kimchimayo 80,-

Burrata med olivenolie 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRET

Kold ærtebouillon med creme fraiche & taskekrabbe 110,-

Tomater med pulpo & sherryvinaigrette 95,-

Crudo af kulmule “asia style”, med avokado & pappadams 95,-

Pasta bakskuld 95,-

Tartar af galicisk kalv med banga cauda 95,-

BBQ kalkunvinge med majs & perberrod 105,-

Andehjerter på toast 110,-

Stegt kalvebrissel, variation af gulerod & sauce med vadouvan 125,-


HOVEDRET

Stegt havtaske med kantareller, løg og svampesauce 110,- / 225,-

Stegt skaftkotelet af dansk økogris, spidskål, brunet smør & sommertrøffel 195,-

Kalveragout, hvide bønner & salsa verde 145,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Rødgrød af danske bær med vanille is 75,-

Chokoladekage med mascarpone blåbær, tonka og macadamianød 85,-

Sorbet 50,-