Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Skinke 75,-

Rillette af and 60,-

Stegte padrons med kimchimayo 80,-

Burrata med olivenolie 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRET

Hønsekødsbouillon med trøffelsoufflé  105,-

Grillet avokado med taskekrabbe & karry 105,-

Pasta bakskuld 95,-

Tartar af galicisk kalv med banga cauda 95,-

Andehjerter på toast 110,-

Stegt kalvebrissel, selleri og løg 115,-

Stegt andelever med shiitake og morkler 145,-

Stegt secreto iberico, sauce romesco, mandler og raddichio 115,-


HOVEDRET

Bagt torsk med rødbede og sauce med rygeost 110,- / 225,-

Confiteret kaninlår med cremet polenta, salvie og ventrèche 175,-

Tarteletter med kalvehjertefrikassé & peberrod 145,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

 Dulcey Creme og Blodappelsin 75,-

Profiteroles 85,-

Sorbet 50,-