Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Bresaola 85,-

Terrine af and & foie gras 85,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Kalvehale-consommé 95,-

Rejecocktail 105,-

Pasta bakskuld 95,-

Kartoffel med hvid trøffel 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel, snegle & persille 125,-

Kalvehale, stegt foie gras og rødbede 135,-

Krogmodnet svinenakke, græskar & vadouvan 105,-


HOVEDRET

Bagt torsk provençale 105,- / 210,-

Cassoulet med and & morteau pølse 195,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

DELERET

Baskisk Kalvekotelet med bagte løg og trøffelsauce 90,-

pris per 100 gram, min 600 gram


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Nøddekage med karamel & vanilleis 85,-

Chokolademousse med passion & flødeskum 75,-

Sorbet 50,-