Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Bresaola 85,-

Terrine af andelever & gris 75,-

Rillette af and 60,-

Burrata med olie 75,-

Anchoas Ortiz 90,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Bouillabaisse med kammusling 110,-

Syltet makrel med tomat 95,-

Pasta bakskuld 95,-

Stuvede kantareller i vol-au-vent 135,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel, hønsesky, rødbede & masagaskar peber 135,-

Svinebryst, sød kartoffel & teriyakisauce 105,-


HOVEDRET

Stegt pighvar, majs, syltet tomat & fiske fumet 125,- / 250,-

Braiseret kalvekæbe, sommergrønt & sauce choron 185,-

Confiteret & stegt poussin, spidskål, andekråser & morkelsauce 185,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Mazarintærte med figne & salt karamel 85,-

Blommer & Dulcey Chokolade 85,-

Sorbet 50,-