Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Skinke 75,-

Rillette af and 60,-

Stegte padrons med kimchimayo 80,-

Burrata med olivenolie 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRET

Kalvehale bouillon med svampe 105,-

Saltet kammusling med østersvinaigrette, løvstikke og jordskokke 105,-

Pasta bakskuld 95,-

Tagliatelle al Tartufo Bianco 175,-

Tartar af galicisk kalv med banga cauda 95,-

Vitello Tonnato 110,-

Andehjerter på toast 110,-

Stegt kalvebrissel, brunet smør, ansjoser og kapers 125,-


HOVEDRET

Stegt havtaske med spinat, syltet perleløg og sauce hollandaise 110,- / 225,-

Braisseret gris med røget selleri, grønkål og røget selleri 175,-

Tarteletter med kalvehjertefrikassé & peberrod 145,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

 Sticky Toffée Pudding 75,-

Parfait med hasselnød, pistacie og figne 85,-

Sorbet 50,-