Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Bresaola 85,-

Terrin af and & foie gras 90,-

Gambas med panko & ansjosmayo 85,-

Friterede lår af vagtel, due & frø 75,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Kyllinge-consommé 95,-

Pasta bakskuld 95,-

Hvide asparges, hollandaise og rejer 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Vol-au-vent med sprængt kalvetunge & hvide asparges i sauce velouté 120,-

Stegt kalvebrissel & ærter à la française 125,-

Farserede morkler på toast 125,-

Krogmodnet svinenakke, græskar & vadouvan 105,-


HOVEDRET

Bagt torsk med grønne asparges og fiskefumé 105,- / 210,-

Okse-striploin med røget selleri & madagaskar-peber-sauce 195,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

DELERET

Stegt ryg af havtaske, blomkål, sauce nage & grønt 550,-

min. 2 couverter


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Hvid chokolademousse med rå-lakrids og passionsfrugt 75,-

Mazarin & rabarber 85,-

Islagkage pr. stk. 250,-/400,-

Sorbet 50,-