Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Okse-coppa 85,-

Terrine af and & foie gras 85,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Vildtconsommé 95,-

Rejecocktail 105,-

Pasta bakskuld 95,-

Kartoffel med hvid trøffel 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Kalvehale, stegt foie gras og rødbede 135,-

Bryst af Canette, kål & sauce med yuzu 115,-

Svine ribs, selleri & spicy sauce 95,-


HOVEDRET

Bagt torsk, persillerod, persille & muslingesauce 105,- / 210,-

Coq au vin blanc, svampe, bacon 185,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

DELERET

Baskisk Kalvekotelet med bagte løg og trøffelsauce 90,-

pris per 100 gram, min 600 gram


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Banana Sundae 65,-

Dadelmazarin med salt karamel 85,-

Vandbakkelse med citron 85,-

Sorbet 50,-