Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Skinke 75,-

Bresaola 85,-

Terrin af kannin 90,-

Stegte gyoza med kalvehale og foie gras 85,-

Rillette af and 60,-

Burrata 85,-

Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Kyllinge-consommé 95,-

Pasta bakskuld 95,-

Kantereller a la creme 110,-

Hvide asparges, hollandaise og rejer 125,-

Andehjerter på toast 95,-

Kalvetunge vitello tonatto 95,-

Stegt kalvebrissel & ærter à la française 125,-

Gris fra Stensgaard, græskar & vadouvan 105,-


HOVEDRET

Stegt havtaske med kål, grønne asparges & sauce nage 110,- / 225,-

Okse-striploin med røget selleri & madagaskar-peber-sauce 195,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Hvid chokolademousse med jordbær og marengs 75,-

Tærte med vanille, rabarber og hindbær 85,-

Islagkage pr. stk. 250,-/400,-

Sorbet 50,-