Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACK

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Cecina 75,-

Prosciutto di San Daniele 75,-

Terrine af fisk & Hummer kr. 70,-

Rillette af and 60,-

Brioche & blodpølse 75,-

Anchoas Ortiz 90,-

Burrata med olie 70,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Ærtesuppe a la francaise 90,-

Hvide asparges, sø-kogte rejer & hollandaise 125,-

Pasta bakskuld 95,-

Gyoza m. kalvehale & foie gras 95,-

Vol-au-vent med hvide asparges, sprængt kalvetunge og morkler 135,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel, kirsebær og sommertrøffel 135,-

Bryst af gris med svampe og teriyaki 95,-


HOVEDRET

Stegt slethvar med grønne asparges og beurre blanc 105,- / 215,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-

Okse short ribs & sauce bordelaise 185,-

Risotto med kanin 185,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Rabarber & vanille 85,-

Vandbakkelser med citronfromage 75,-

Sorbet 50,-