Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,-

Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Jamón Serrano 75,-

Bresaola 85,-

Terrine af andelever & gris 75,-

Lun terrine af alt godt fra kalven & kål 75,-

Rillette af and 60,-

Burrata med olie 75,-

Anchoas Ortiz 90,-


FORRET

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-

Kyllinge Consommé 95,-

Ceviche af kulmule 95,-

Pasta bakskuld 95,-

Ravioli med grønne ærter & ricotta 90,-

Vol-au-vent med morkler & hvide asparges 135,-

Andehjerter på toast 95,-

Stegt kalvebrissel, hønsesky & grønne asparges 135,-

Porchetta, friggitello & chimichurri 105,-


HOVEDRET

Stegt helleflynder, jordskokker, grønkål & sauce nage 110,- / 215,-

Braiseret kalvekæbe, sommergrønt & sauce choron 185,-

Farseret vagtel, pommes purée & foie gras-sauce 210,-

Kalvehjerter i flødesauce 165,-


OST

1 styk 45,-

3 slags 115,-

DESSERT

Vieille Prune Sundae 65,-

Profiteroles med dulcey-chokolade & hasselnød 80,-

Raberber & hvid chokolade 75,-

Sorbet 50,-