Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,- • Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Serrano skinke 75,- • Rillette af and 60,- • Stegte padrons 80,-

Burrata med olivenolie 90,- • Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRETTER

Tomat bouillon med friskost og dehydreret oliven 90,-

Saltet kammusling med kål, dild og muslingevinaigrette 105,-

Pulpo med hvide bønner, sauce romesco og koriander 115,-

Mille-feuille med svampe a la creme 125,-

Ravioli med kalveskank & -hjerte, parmesan og trøffel 135,-

Stegte andehjerter på toast 100,-

Andehjerter med syltede kirsebær og sauce med vadouvan 110,-

Stegt kalvebrissel med ærter, brunet smør, ansjos, citron og peberrod 135,-


HOVEDRETTTER

Stegt torsk med rødbede, choucroute fumet sauce 105,- / 210,-

Stegt kotelet af Duroc-gris med stegt grønkål, kartoffel og persille-sky 185,-


DESSERT & OST fra klokken

Ost 1 slags kr. 45,-

Ost 3 slags kr. 115,-

Vieille Prune Sundae 65,-

Sorbet 50,-

Chokoladekage med vanille is 75,-

Rombraisseret ananas med kokos 85,-