Maden

På Anarki tager vi udgangspunkt i bistrokøkkenet hvor maden er ærlig og smager af det den ligner. Vi har ingen dogmer og vil lade alle kulinariske traditioner inspirere os. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.      SØNDAGSMENU


Anarki family style

som vi godt kan lide at spise

5 ombæringer af mad som deles ved bordet indeholdende

snacks, suppe, pasta og fisk, indmad & kød & det søde

395 pr. person


SNACKS

Kroketter, 3 stk. 65,- • Arancini med trøffelmayo, 3 stk. 75,-

Serrano skinke 75,- • Rillette af and 60,- • Stegte padrons 80,-

Burrata med olivenolie 90,- • Anchoas Lolín, Serie d’Oro 85,-

Vaffel, skinke & trøffelmayo 95,-


FORRETTER

Kold ærtesuppe med dild og rimmet kammusling 105,-

Grillet brød med burrata, ricotta og tomat 95,-

Hvide asparges, sauce hollandaise og rejer 135,-

Pasta Bakskuld 95,-

Håndskåret tartar af økokalv med persillemayonnaise og løg 95,-

Andehjerter på toast 110,-

Stegt kalvebrissel i vol-au-vent med porrer, nye kartofler og sherry-blanquette 145,-


HOVEDRETTTER

Stegt pighvar, med grønne asparges og pighvar-bisque 115,- / 235,-

Stegt grisekotelet med spidskål, dukkah, brunet smør, soya og ingefær 195,-


DESSERT & OST fra klokken

Ost 1 slags kr. 45,-

Ost 3 slags kr. 115,-

Vieille Prune Sundae 65,-

Sorbet 50,-

Jordbær med fløde 75,-

Frangipane med rabarber 85,-