Årets Bistro, Nye Retter og Ud I Byen

ÅRETS BISTRO  DE DANSKE MADANMELDERE

Søndag d. 21. er det tid til den årlige udgave af årets ret som afholdes i Øksnehallen. Her dyster landets fine-dining restauranter om hvem der i løbet af året har lavet de bedste retter. Om aftenen findes vinderen og samtidigt uddeles også en række særpriser og der har vi på Anarki været så heldige at blive nomineret i kategorien “Årets Bistro”. Nominering betyder meget for os da det er den samlede skare af madanmeldere som i fællesskab har nomineret os så det tager vi som et kæmpe klap på skulderen. Følg os på facebook eller instagram hvis du vil kigge med på søndag d. 21.

 

MØD OS UDE I BYEN! – COPENHAGEN FOOD DISTRICT & “BYHØST”
Det er blevet tid til en uges madfest i forbindelse med Copenhagen Cooking og i år er vi at finde to forskellige steder.
Fra d. 19-21. august afholdes Copenhagen Food District i Øksnehallen. Her kommer en masse fødevareproducenter og udstiller deres produkter ligesom der vil være smagninger, cocktails, dokumentarfilm, årets ret, og altså os. Anarki vil være at finde på kvægtorvet hvor Rune & Christian griller andehjerter og serverer Anarki-vafler.
Fredag d. 26. er det tid til Byhøst som Mêlée også tog del i sidste år. Årets tema er “Food Craft” hvor der er fokus på de gamle håndværk såsom eksempelvis syltning. Der er dømt langbords-middag på Frederiksberg Allé og vi kommer til at lave mad med produkter fra Naturmælk, Kjøbenhavns Pølsemageri, Take Me Home & Æblerov.

 

NYE RETTER – ANARKI ER TILBAGE FRA SOMMERFERIE
Som du måske ved så slog Anarki & Mêlée pjalterne sammen over sommeren og det synes vi selv var en stor succes. Men nu er sommeren ovre og vi er tilbage på pinden på Vodroffsvej, og det er vi med masser af ny inspiration og massere af nye retter så der er god grund til at slå et smut forbi. Vi har fået en fantastisk Prosciutto di San Daniele og der er Kalvekæber med Wasabi, Grisebryst med Teriyaki og selvfølgelig alle favoritterne! Vi glæder os til at jer 🙂